Wie is Schot warmtepompen?

Mijn naam is Maarten Schot, ik ben begonnen met koeltechniek in 2007, bij de Koelgroep. Na jaren bijleren en veel ervaringen op doen ben ik in 2013 een eigen bedrijf begonnen, samen met een collega. Dit was een leuke en leerzame tijd. Eind 2018 heeft mijn toenmalige collega besloten er mee te stoppen en is terug gegaan in loondienst. Ik ben echter door gegaan onder een nieuwe naam: Schot Warmtepompen en Airconditioning

De warmtepompen is bewust gekozen omdat ik er van overtuigd ben dat dit de toekomst gaat worden voor de warmte vraag. Momenteel ben ik veel bezig om trainingen te volgen en probeer ik veel bij te leren over het nieuwe verwarmen. Leuk en leerzaam om te doen. De techniek veranderd continu en dit moet worden bijgehouden.

Wie is Schot Warmtepompen?

Waar sta ik voor?

Schot warmtepompen is goed voor meer dan 12 jaar ervaring in de airconditioning en klimaat techniek. Daarmee sta ik voor:

Flexibiliteit

Ik ben alleen maar bij storingen aanwezig. Bij andere problemen kan ik op verzoek direct of zeer snel een afspraak inplannen.

Ook vind ik het belangrijk om mij flexibel naar de klant op te stellen en daardoor is er bij mij veel mogelijk. We komen er altijd uit in overleg. Bovendien kan ik u eventueel doorverwijzen naar een collega bedrijf. Samen kom je verder.

Kwaliteit

Kwaliteit op een hoog niveau houden dat vind ik erg belangrijk. Onder andere een goede werkvoorbereiding speelt hier een belangrijke rol in.

Ik werk graag met bekende merken. Deze staan achter hun product en ook bij problemen staan zij klaar.

Helder en transparant

Ik zal zorgen voor open contact met u, waardoor u niet voor verassingen achteraf komt te staan.

No Nonsens instelling

Bij mij weet u altijd precies wat u krijgt of koopt, ik zal altijd zorgen voor duidelijkheid en draai hier niet omheen, u krijgt zonder omhaal overal antwoord op.

Korte communicatie lijnen

Korte communicatie lijnen vind ik erg belangrijk, wanneer u contact met mij heeft opgenomen zal ik zo snel mogelijk actie ondernemen en in de meeste gevallen gelijk terugbellen.

Merk- onafhankelijk

Doordat ik niet verbonden ben aan een bepaalde fabrikant of leverancier ben ik niet aan een vast merk gebonden. Sterker nog, de klant kiest! Uiteraard zal ik u hierin adviseren.

Contact

Wilt u contact met mij opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ik zal uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk behandelen.